Webáruházunkban a teljes kínálatunk! könnyen, gyorsan rendelhet! Link:  szitafestekbolt.hu

 

Hobbiművészek, Kreatívok, Fluid Art rajongók! Elindult a kreativfestek.hu

Colorplan Kft. H-CS: 09.00 - 16.00   P: 09.00 - 14.00           Üzlet: +36 30 617 4224         Üzem: +36 26 342 807

Logo
Colors from Hungary Hazai gyártású szitafestékek és segédanyagok

Terméktáblázat

A Colorplan szitafestékei a textil és a grafikai szitanyomás szinte teljes területét lefedik. Vizesbázisú textil és grafikai festékeink (Printex, Grafiprint) ugyanazokkal színezőpasztákkal színezhetőek. A festékek nyomási tulajdonságai, rögzítésük körülményei különböző adalékok hozzákeverésével optimalizálhatóak. Vizesbázisú festékeink egymással korlátlanul keverhetők, és így számos különleges kombináció hozható létre. Oldószeres szitafestékeink zselés állagúak és nyomáskészek. Kizárólag megfelelő fényállóságú szerves pigmentekből készülnek. Plasztisoljainkat széles választékban kínáljuk, melyek között univerzálisan felhasználható típusok és speciális célokra (forrón hasadó transzfer) fejlesztettek egyaránt találhatók. Termékismertetőink az adott festék felhasználásának technológiai paramétereit ismertetik és gyakorlati tapasztalatokon alapuló, fontos információkat tartalmaznak. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően választékunk állandóan bővül. Szívesen vesszük, ha különleges kívánságaival Ön is hozzájárul fejlődésünkhöz. 

A textil szitanyomásban legrégebben alkalmazott szerves pigmentekkel színezett szitanyomó festékek. Kötőanyagként akrilát és poliuretán diszperziók szolgálnak, melyek ma már formaldehid mentesek. 

A leg-környezetbarátabb oldószer a víz. Környezetvédelmi és technológiai igények hívták életre ezt a termékcsoportot. Elsősorban nehezebb gr/m2 tömegű papírok, kartonok nyomásához alkalmazhatóak. Szinező anyaguk a textilpigment nyomásában is alkalmazott szinezőpaszták. 

Könnyen nyomható szitafestékek, amelyek legfőbb előnye, hogy nem száradnak be a szitába. Bár a késztermék a vevők által nem minden esetben kedvelt, mivel nyomatként nem vasalható, de a szitanyomó műhelyek előszeretettel alkalmazzák egyszerű nyomási technológiája miatt. 

A fejlődés legújabb iránya a szilprint. Szitanyomó műhelyek a plasztizokonál megszokott technológiával használhatják, de az ezzel a típusú festékkel készült szitanyomatok magasabb minőségi kategóriát képviselnek, mint akár a legjobb plasztizollal készültek. 

 
 

© 1990 - 2023 colorplan.hu - Minden jog fenntartva!