Webáruházunkban a teljes kínálatunk! könnyen, gyorsan rendelhet! Link:  szitafestekbolt.hu 
Hobbiművészek, Kreatívok, Fluid Art rajongók! Elindult a kreativfestek.hu

Colorplan Kft. H-CS: 09.00 - 16.00   P: 09.00 - 14.00           Üzlet: +36 30 617 4224         Üzem: +36 26 342 807

Logo
Colors from Hungary Hazai gyártású szitafestékek és segédanyagok

Üdvözöljük

FactoryA Colorplan Kft. 1990-ben alakult. A vállalkozás célja a textil szitanyomók kiszolgálása szitafestékkel és kellékekkel. A szitafestékek nagyobbik része kezdettől fogva saját fejlesztésű termék, a fotóemulziókat a FOTEC, a szitaszövetet a Sefar termékei jelentik. A választékunk folyamatosan bővült, és az 1993-ban vásárolt új telephelyünkön már kizárólag saját fejlesztésű szitafestéket gyártunk.

A textilipar hanyatlása következtében vevőkörünkből sok szitanyomó kalandozott grafikai területre. Az ő kiszolgálásuk érdekében új partnereket kerestünk, de rövid idő alatt rájöttünk, hogy a sok kis vevő által igényelt rugalmasságunkat csak akkor tudjuk megőrizni, ha az igényeiknek megfelelő sokféle szitafestéket saját magunk tudjuk elkészíteni. Gépparkunk e célnak megfelelően kibővült, és az igényeknek megfelelően folyamatosan bővül. Mai választékunk lefedi a szitanyomás teljes területét a kerámia- és üvegnyomás kivételével. A felmerülő igényekre reagálva gyártunk festéket és papírt a különböző transzfertechnikához. Cégünk fejlődésében elsődlegesnek tartjuk a rugalmasságot, és hogy kitűnő minőségű, de kedvező áru termékekkel tudjuk nemzetközi piacon is helytállni.

2008 után a textilfestékekkel szemben támasztott szigorú környezetvédelmi előírások miatt új festékek fejlesztésére volt szükség, illetve a jól bevált receptek egyes komponenseit újakra kellett cserélni. Ez 2008 és 2009 között megtörtént. 2009-től festékeink formaldehid és phtalát mentesek. Komoly fejlesztési feladat a szitanyomók által kedvelt plasztizol festékek fejlesztése. 2010-re egy, a technológiában nagyon hasonlóan alkalmazható, de kémiai tulajdonságai szerint nem a plasztizolokhoz tartozó (szilikon bázisú) szitafestéket fejlesztettünk, amely a megszokott nyomási technológia mellett sok tekintetben kedvezőbb tulajdonságú nyomatok létrehozását tette lehetővé. Ez a szilprint elnevezésű termék. Reményeink szerint a saját gyártás a termék árát is versenyképessé teszi, szem előtt tartva, hogy sokkal magasabb minőséget biztosít. 2019 végére került kifejlesztése legújabb termékünk, a Plasztisol W I P ami egy könnyen nyomható új generációs szitafesték, 2022 tavaszán a Plastcolor ASR szublimációt blokkoló szitafesték vettük portfoliónkba.

 2021 szeptemberében új termékünkel a Printex Fluid Art sorozattal a lakossági felhasználás felé nyitottunk. 2023-ra egy teljesen új szegmens a kreativfestek felé orientálódtunk, megőrizve a szitafestékek teljes kínálatát.

colorplan cég struktúra

 

Munkatársaink:

Lugosi András - ügyvezető, beszerzés, disztribució
Lugosi Ferenc ügyvezető - gyártás, fejlesztés
Lugosi Anna - kereskedelem, számlázás
Kovács Adrienn - technológia és értékesítés
Benczédi Dénes - technológia, szaktanácsadás

 

Köztes szárító, szitamos kád,...

Köztes szárító, szitamos kád,...

ápr. 08

Eladó sorba került a használaton kivüli gépek, eszközök:

Részletek

Szitanyomás kellékek

febr. 16

Érdeklődni +36 30 8490667 számon lehet

Tamponnyomó gép eladó

febr. 02

Megkímélt elektromos tamponnyomó gép eladó.

Félautomata precíziós szitanyomógép

jan. 08

Merev és rugalmas anyagok nyomására. Maximum 50 mm-es vastagságig.Nyomóméret: 300 x 450 mm

© 1990 - 2024 colorplan.hu - Minden jog fenntartva!