Webáruházunkban a teljes kínálatunk! könnyen, gyorsan rendelhet! Link:  szitafestekbolt.hu 
Hobbiművészek, Kreatívok, Fluid Art rajongók! Elindult a kreativfestek.hu

Colorplan Kft. H-CS: 09.00 - 16.00   P: 09.00 - 14.00           Üzlet: +36 30 617 4224         Üzem: +36 26 342 807

Logo
Colors from Hungary Hazai gyártású szitafestékek és segédanyagok

Printex Fluid Art

A Fluid Art termékcsaládot azoknak a kreatív elméknek álmodtuk meg, akik szívesen játszanak a színekkel és az anyagokkal. Az alapötletet az úgynevezett pouring technika adta, amihez elsősorban sok festékre és sokféle színre van szükség. A Printex Fluid Art termékcsalád 24 különböző színben érhető el, a keveréséhez az úgynevezett Fluid Art bázist kínáljuk, így a variációk és árnyalatok száma végtelen. A Fluid art technikáról bővebben, nagyon részletesen foglalkoztunk az alábbi cikkben.Többféle technika létezik, amit fontosnak tartunk kiemelni, hogy bárki képes „a vásznat forgatva” létrehozni absztrakt műalkotásokat a Printex Fluid Art festékeiből.Az új akrilfestékünk nem csak a „folyatásos technikára” alkalmas, hanem gyakorlatilag az összes kreatív, amatőr és profi művészek által kedvelt felhasználásra, legyen az kavicsfestés, bármilyen textil dekorálása, fadobozok festése, retro bútorokra minta festése, égetett virágcserép újragondolása, ecset nélküli vagy ecsettel alkalmazható technika, és persze a festészet akrilfestékkel művelt bármelyik ága.

A Printex Fluid Art termékek könnyen használhatóak, bátran keverhetőek, könnyen terülő, egyszerűen kezelhető festékek. A termékcsalád 12 alap, továbbá 6 neon és 6 gyöngyház színben érhető el 6x300ml szettekben, de a színek akár egyesével is megvásárolhatóak különböző kiszerelésekben.

A festékek egymással korlátlanul keverhetők, ez a variálhatóság teszi lehetővé, hogy akár ajándéknak, akár nagyobb projektekhez is tökéletesek.

Kiknek kínáljuk a Printex Fluid Art termékcsaládot?

  • Hobbiművészeknek, akik többféle technikával szeretnének kísérletezni, de ehhez nem szeretnének külön-külön festékeket alkalmazni.
  • Kreatív műhelyeknek, workshopoknak. Akár pólóra, cipőre, vászontáskára, kavicsra, fára szeretne dolgozni a csoport, mindegyikre alkalmazható a Printex Fluid Art termékcsalád.
  • Annak, aki a kreativitást ajándékba adná: egy kezdőkészlet ízléses csomagolásban csodás meglepetés, a felhasználásban pedig csak a kreativitás szab határt. Egy ilyen ajándék sokkal több, mint tárgy, hiszen a kreativitás élményét kapja a megajándékozott!
  • Annak, aki szeret, vagy szeretne „kézműveskedni”, de még fogalma sincs, hogy mit, mire és hogyan készítsen. A fluid art technikával garantált a sikerélmény, hisz

 

Részletesen: https://www.kreativfestek.hu/

 
 

© 1990 - 2024 colorplan.hu - Minden jog fenntartva!