Webáruházunkban a teljes kínálatunk! könnyen, gyorsan rendelhet! Link:  szitafestekbolt.hu 
Hobbiművészek, Kreatívok, Fluid Art rajongók! Elindult a kreativfestek.hu

Colorplan Kft. H-CS: 09.00 - 16.00   P: 09.00 - 14.00           Üzlet: +36 30 617 4224         Üzem: +36 26 342 807

Logo
Colors from Hungary Hazai gyártású szitafestékek és segédanyagok

Adalékok a vizesbázisú textilfestékekhez

Katalizátor SV
0,5-3%

Hidegen térhálósító. Hozzáadásával a nyomatok hőkezelése alacsonyabb hőmérsékleten, rövidebb idő alatt elvégezhető, esetenként elhagyható. A Katalizátor SV-vel kevert festékek fazékideje az adagolástól és a klimatikus viszonyoktól függően 24-72 óra.

Katalizátor SV_3
1-5%

Hozzáadásával a nyomatok hőkezelése alacsonyabb hőmérsékleten, rövidebb idő alatt elvégezhető el

Fixirer - 2
1-8%

Kötéserősítő. Bármely printex szitafestékben erősíti a kötőanyag térhálós szerkezetét, így javítja a mosás- és dörzsállóságot. Nem befolyásolja a hőkezelés körülményeit.

Printex LA
1-5%

Száradást lassító adalék.Túladagolása nehezíti a nyomat rögzítését, rontja a mosás- és dörzsállóságot.

Katalizátor D
0- 2%

Viszkozitás csökkenő adalék. Régi besűrűsödött festékek átkeveréséhez, felújításához is ajánljuk. Kis mennyiségben adagolva is jelentosen csökkenti a szitafestékek sűrűségét anélkül, hogy a festék szine megváltozna.

Printex V  0,5%

Kontúrélesség javító utánsűrítő. Bármely Printex szitafestékbe utólagosan könnyen bekeverhető. Túladagolása esetén a szinélénkséget csökkenti.. Adagolása megnöveli a szitafesték behatolását a szálszerkezetbe, ezért fedőfestékekhez keverve javítja a fedőképességet.

Printex VA
0 - 0,5%

Utánsűrítő, intezív keveréssel dolgozható be a szitafestékbe. Túladagolása, nem megfelelő bedolgozása pudingszerű, ragacsos állapothoz vezet, mely rontja a festék feldolgozhatóságát, valamint a nyomat mosás- és dörzsállóságát. (A fedőfestékek fedőképessége a sűrűség növekedésével javul.)

Removal

Univerzális tisztítószer. Töményen, vagy vizzel tetszőleges arányban keverve a sablonok belsű felületére tapadt, egyébként nehezen eltávolítható festékréteget kiméletesen eltávolítja. A nyomóasztalok tisztításakor az átnyomott festékréteg és a szöszök lemoshatók vele anélkül, hogy az örökragasztó sérülne.

 

 A vizbázisú szitafestékek melegben, hosszabb tároláskor sűrűsödésre hajlamosak. Nyomás elött minden esetben alaposan át kell keverni őket. Adalékanyagok, nagyobb mennnyiségű pigmentpaszták, utánsűrítő hozzáadásakor az alapos keverés elkerülhetetlen.Csak krémes állagú festékkel dolgozzanak.

 

 
 

© 1990 - 2024 colorplan.hu - Minden jog fenntartva!