Kedves vásárlóink! Budapesti üzletünkben áprlis 12.-től ismét a megszokott nyitvatartás lép életbe (H-CS 09.00-16.00, P 09.00-14.00)!

 

 A csomagok feladása változatlanul hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön történik!

 

Webáruházunkban, könnyen, gyorsan rendelhet!  --> szitafestekbolt.hu

 

Colorplan Kft. H-CS: 09.00 - 16.00   P: 09.00 - 14.00           Üzlet: +36 30 617 4224         Üzem: +36 26 342 807

Logo
Colors from Hungary Hazai gyártású szitafestékek és segédanyagok

Poliészter transzer fólia

Miért érdemes poliészter fóliát használni transzfernyomáshoz?A transzfermatricák készítésének legfőbb nehézsége, hogy a szokásosan használt transzferpapírok gramm/nm súlytól függetlenül nem elég mérettartók. A papír a levegőből, képes a vizet magába szívni.. Az eredeti mérethez képest, a több vizet tartalmazó papír nagyobb lesz, ezáltal a változó papírméret lehetetlenné teszi  több szín nyomás esetén a pontos illesztést.

A transzfernyomó műhelyekben tehát gondoskodnunk kell a levegő állandó és alacsony páratartalmáról. A raktárból előhozott papír nedvesség tartalmát be kell állítani a lehető legalacsonyabb szintre. Ezt úgy érhetjük el, hogy a papírnyomás előtt átengedjük a szárító alagúton.

A gyártás teljes folyamatában, gondoskodunk, kell az állandó nedvesség tartalmú levegőről. A termelékenység miatt az lenne az optimális ha minél nagyobb ívet lehetne nyomni, a nagyobb méret, nagyobb méret ingadozást is jelent. A probléma tovább fokozódik ha vizes bázisú szitafestéket használunk.

Az egész problémakörre a legjobb megoldás a poliészter transzfer fólia. Méret tartása annak köszönhető, hogy nem képes vizet felszívni ezért magas relatív páratartalom mellett is könnyen használható.

A transzfer fólia felület kezelt, ezért mindkét oldalon antisztatikus és tapadást mentes. A hagyományos transzferpapírokkal szemben, a klimatikus viszonyoktól függetlenül méret tartó, és átlátszóságnak köszönhetően könnyebb a matricák pozicionálása.

Matt és puha felületű nyomatok könnyen készíthetőek vele. Az átvasalás a használatos ragasztóporhoz igazodva tág hőmérsékleti tartományban kivitelezhető.

A transzfer fólia mindkét oldalon azonos tulajdonságokkal rendelkezik és hosszan eltartató. Az általunk forgalmazott 120 mikronos poliészter transzferfólia, a legkiválóbb mérettartással rendelkezik.

 
 

© 1990 - 2021 colorplan.hu - Minden jog fenntartva!