Webáruházunkban, könnyen, gyorsan rendelhet! Link:  szitafestekbolt.hu

 

Colorplan Kft. H-CS: 09.00 - 16.00   P: 09.00 - 14.00           Üzlet: +36 30 617 4224         Üzem: +36 26 342 807

Logo
Colors from Hungary Hazai gyártású szitafestékek és segédanyagok

Removal

Tisztító- és karbantartószer


Halmazállapot: folyadék

Szín: áttetsző

pH-érték: 6,5+/-1 (20 Co-on)

Refrakciós index: 1,40 8+/-0,005


Alkalmazás

  • Sablontisztító folyadékként kiválóan használható beszáradt (a sablonra kötött) vizesbázisú festékmaradványok eltávolítására. Az előzőleg vízzel kimosott nedves szitát szivacs vagy ecset segítségével Removallal át kell kenni. Néhány perc múlva a festékmaradványok eltávolíthatók.
  • Regeneráló szerként a ragasztóanyagok élettartamának fenntartására és tisztítására szolgál. Tisztítja a gumiasztalt a nyomás során keletkezett maradékoktól, úgymint pigmentek, vagy bármilyen más festőanyag, a nyomás során a nyomófelületre kerülő textilmaradék, szösz, por.


A REMOVAL-ból a használathoz 10%-ot kell vízben feloldani. Alkalmazásakor egy posztó- vagy szivacsdarabbal kell a felületre felvinni, majd vízzel lemosni. A nyomófelület a száradás után ragasztó felvitele nélkül ismét használható. Folyamatos szalagokon ki kell önteni a szert egy szakaszra a szalagmosó elé és beindítani a gépet. Nem károsítja a ragasztóanyagot, sőt hatékonyságát javítja, így ritkábban kell a nyomóasztalt újra kenni ragasztóval. Segítségével a munkaasztal gumifelülete elkerüli a deformációs hatásokat ill. felületének feloldódását.

 

 

 
 

© 1990 - 2023 colorplan.hu - Minden jog fenntartva!