Webáruházunkban, könnyen, gyorsan rendelhet! Link:  szitafestekbolt.hu

 

Colorplan Kft. H-CS: 09.00 - 16.00   P: 09.00 - 14.00           Üzlet: +36 30 617 4224         Üzem: +36 26 342 807

Logo
Colors from Hungary Hazai gyártású szitafestékek és segédanyagok

Fotechem 2005

Szitarétegtelenítő paszta
 

A termék általános jellemzői

A Fotechem 2005 használatra kész sűrű rétegtelenítő paszta.


Felhasználása

a) A rétegtelenítésre kerülő megtisztított sablonra egy erre a célra rendszeresített keményszőrű, fémmentes ecsettel kell a pasztát felhordani.

b) A FOTECHEM 2005 olyan szitanyomó sablonoknál alkalmazható, melyek emulzióval vagy polimerfilmmel készülnek. A paszta nem alkalmas zselatin/indirekt filmekhez.

c) A nyomás után a sablont alaposan meg kell tisztítani a festékmaradványoktól. A mindkét oldalon felvitt pasztát hagyjuk egy ideig állni, utána erős vízsugárral öblítsük le. Különösen ajánlott magasnyomású berendezés használata, miután először gyenge vízsugárral kiöblítettük a vegyszermaradványokat.


3. Alkalmazás

A FOTECHEM 2005 alkalmazható emulziók, direkt/indirekt filmek és kapilláris filmek rétegtelenítésére minden szövetfajtánál. Fontos, hogy a rétegtelenítés előtt a sablont a megfelelő oldószerrel alaposan tisztítsuk meg a festékmaradványoktól, mielőtt azok beszáradnának. Hogy a rétegtelenítést meggyorsítsuk, ajánlatos először zsírtalanítót felhordani, azt kiöblíteni, és csak ezután alkalmazni a FOTECHEM 2005 rétegtelenítő pasztát.

Soha ne hagyjuk a rétegtelenítőt a sablonra rászáradni. Vízálló emulzióknál hosszabb reakcióidőre van szükség, mint az oldószerállóknál.

Alulvilágított sablonokat mindig nehezebb rétegteleníteni. Ha a festékfajta, vagy a tisztítószer alkalmatlan az emulzióhoz vagy a filmhez, az rétegtelenítési problémákhoz vezethet. Kémiailag keményedett emulzók nem rétegteleníthetők

A sablonanyaghoz alkalmatlan fényforrás használata rétegtelenítési problémákat okozhat.


4. Munkahelyi egészség és biztonság

Figyelem: a termék csak ipari alkalmazásra alkalmas.  Elkülönítve tároljuk, melegtől védve. Tartsuk távol gyermekektől. Használatakor húzzunk kesztyűt. Ha szembe kerül, vagy a bőrrel érintkezik, azonnal mossuk le bő vízzel.

 

 

 
 

© 1990 - 2021 colorplan.hu - Minden jog fenntartva!